Nissan Leaf - dinsol.dk

Nissan Leaf - dinsol.dk

Nissan Leaf

Denne blog handler om den Nissan Leaf vi pt lejer hos AVIS. I starten var den lejet hos Sixt.

Tryk her for at komme til vores hjemmeside: www.dinsol.dk

Platinium Ranking

Nissan LeafPosted by Lone Bank 26 Jul, 2013 13:03

Nu gik det lige så godt i lang tid med at få ”GOLD RANK” og så pludselig midt i juli – begynder jeg at få ”PLATINIUM RANKING” hold da og sikke et klap på skulderen. Så nu er der jo noget nyt at gå op i igen J

Og så et lille hjertesuk eller opfordring til Clever – for ny placering af en hurtiglader. Vi skulle i juni på en dags tur til Silkeborg med forskellig placering rundt om i Silkeborg. Her måtte vi give fortabt og tage Meriva’en da det ifølge You+Nissans kørselsguide ikke ville være muligt at gøre turen på under 12 timer. Det ville ikke være muligt at lade i Horsens og kører til Silkeborg og retur til Horsens igen på en opladning. Heller ikke Århus-Silkeborg og retur kunne gøres på en opladning. Så eneste mulighed var at køre til Skanderborg til en lader og der lade i 8 timer. Dette synes vi ikke lige om. Derfor er Silkeborg en udørk når det gælder en tur som ikke placeres i nærheden af et el-stik i en 4-5 timer.  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Kasper Beck 28 Jul, 2013 08:47

Det er godt kørt! :-)