Nissan Leaf - dinsol.dk

Nissan Leaf - dinsol.dk

Nissan Leaf

Denne blog handler om den Nissan Leaf vi pt lejer hos AVIS. I starten var den lejet hos Sixt.

Tryk her for at komme til vores hjemmeside: www.dinsol.dk

Onsdag

Nissan LeafPosted by Lone Bank 30 Jan, 2013 21:23

Onsdag skulle jeg med toget kl. 9:34 fra Fredericia, så jeg satte app'en til at starte klimaanlægget inden kl. 9 bare for at se om det virkede. Det gjorde det, herligt.

Jeg opdaterede ladestanderne da jeg holdt ved banegården og nu kom de også på. Sjovt at se at de var kortere til Sønderborg end Nyborg.

Tilbage fra København onsdag aften satte jeg bilen til at starte klimaanlægget da jeg kørte over Lillebæltsbroen. Så da jeg kom ind i bilen var den dejlig varm, næsten for varm. Med varme i kabinen og i rattet.

Nå tænkte jeg der er 99 km på rækkevidde tælleren så jeg prøver at tage motorvejen hjem fra Fredericia. Over den nye Lillebæltsbro. Det blæste en del i retning skråt bagfra. Men det var ikke noget der på virkede Leaf'en. På den anden side af broen blev Leaf'en sat i Cruise til 113 km i timen og det var bare en leg at køre hjem. Ved hjemkomst stod rækkevidden på 48 km og jeg havde tilbagelagt: 21 km

Det sker ikke ustraffet :-O og nu havde jeg lige fået at vide af den flinke dame i navigationen at jeg havde fået sølvmedalje d. 28 for min pæne kørsel. Det får jeg nok ikke at høre om den 30. Men pyt.


  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lone Bank 23 Feb, 2013 11:22

Hej Kasper

Tak for dit indlæg. Jeg har nu lagt to nye indlæg ud som svarer på dine spørgsmål.

Hilsen Lone

Posted by Kasper Beck 19 Feb, 2013 21:38

Hej Lone

Super initiativ at gå i gang med at blogge om Leaf'en, nu når i har mini-leaset en. Jeg glæder mig til at høre mere. Men hvis i er interesserede kan i jo kigge forbi:

http://elbilisten.blogspot.dk/

Det er den blog jeg skriver på, vi har en ejet Leaf vi har kørt rundt i siden 2. Januar, men har dog allerede lært bilen godt at kende, så hvis du/i har spørgsmål, så send gerne et par stykker afsted på min blog.

Jeg har f.eks. skrevet et blogindlæg om Carwings på pc'en hvis i ikke har rodet så meget med det endnu ;-)

Jeg har kun et par spørgsmål til jer, hvor længe har i mini-leaset den?, og/eller er det en åben kontrakt så man bare siger når man ikke vil have bilen mere?

Har i fået sat en stander op derhjemme?

P.S. et enkelt tip, hvis i vil køre en lille smule længere på opladningen, så prøv at, i stedet for kun at skubbe "gearstangen" 1 gang til venstre og ned, så gør det en ekstra gang inden i kører så går den i ECO mode, og sparer lidt på energien.

Mange Grønne Hilsner

Kasper