Nissan Leaf - dinsol.dk

Nissan Leaf - dinsol.dk

Nissan Leaf

Denne blog handler om den Nissan Leaf vi pt lejer hos AVIS. I starten var den lejet hos Sixt.

Tryk her for at komme til vores hjemmeside: www.dinsol.dk

4.dag

Nissan LeafPosted by Lone Bank 30 Jan, 2013 21:16

Nu var det jo næsten en vane allerede. 2 grader udenfor og 124 km i "tanken"

Det er nu ikke helt nemt at blive klog på, hvor meget der er...

Leaf'en er sat til alm. 220V så det tager de der 8 timer at lade helt.

Nå, men jeg måtte jo igang med den her adgang til Carwings igen. Nu ringede jeg til Nissan Carwings kundesupport. Her spurgte den flinke mand selvfølgelig efter det jeg ikke lige havde ved hånden, stelnummeret. Men han kunne via indregistrerings nummeret fortælle mig at alt skulle være i orden, men at jeg skulle ringe til Sixt for ar få deres adgangsoplysninger. Det ringede jeg så til dem for at få. Vedkommende der vidste noget om Leafen ville ringe efter frokost, jeg blev dog allerede ringet op i løbet af formiddagen. Han kunne dog ikke hjælpe mig, men ville ringe til Nissan. Herfra blev jeg ringet op inden middag, at jeg i bilen skulle taste passwordet ind og så skulle det gerne lykkedes. Der måtte bare ikke være en hvid bil med streg over i displayet for så var der noget galt.

Jeg forsøgte straks om det virkede. Og jo, nu kom den ind og på min mobil app. Opdaterede den også. Dejligt med hjælpsomme mennesker i den anden ende af røret.

Så kunne jeg jo lige så godt se om jeg kunne få tilsluttet min mobil via Bluetooth. Og jo, det virkede sørme også. Så da jeg hentede Anders kunne vi lige ringe far op og snakke med ham begge to. Det lykkedes også, der er jo ikke mere støj i bilen end at selvom Anders sad bagi i kunne vi alle høre hinanden.

Så havde jeg lagt mærke til på vej gennem Middelfart at dækkene lyder som bolde de springer henover alle bumpene på Brovejen, men det er ikke bump der kan mærkes af betydning inde i bilen.

Inden jeg var hjemme fik jeg også handlet og der var fint plads til indkøbene i bagagerummet.

Mogens fik bestilt et Pay as you go- abonnement hos Clever, så vi også kan komme lidt omkring uden at skulle skubbe hjem.

  • Comments(0)//nissan-leaf.dinsol.dk/#post3