Nissan Leaf - dinsol.dk

Nissan Leaf - dinsol.dk

Nissan Leaf

Denne blog handler om den Nissan Leaf vi pt lejer hos AVIS. I starten var den lejet hos Sixt.

Tryk her for at komme til vores hjemmeside: www.dinsol.dk

3. dag

Nissan LeafPosted by Lone Bank 30 Jan, 2013 21:15

Mandag morgen, nej hvor spændende nu skal vi ud og køre igen. Mig og min Leaf. Dejlig varm til afgang, efter at have forprogrammeret den til at starte klimaanlægget inden afgang. Og så ud på de MEGET glatte veje. Fra Nr. Aaby til Middelfart var der to hjulspor i begge retninger som så ud til at være uden is. Ellers var alt glaseret. Men til forskel fra hvis jeg skulle have været afsted i Berlingoen var jeg slet ikke nervøs for denne tur til Skærbæk, Fredericia.

Rækkevidden sagde på 158, hvilket dog var nede ved 124 km da jeg 10 km senere var i Middelfart - udenfor var temperaturen 0 grader.

Da klokken var 8:30 ringede jeg til Sixt for at høre om de kunne hjælpe mig med adgang til Carwing app'en. Det var et password, jeg manglede og det fik jeg oplyst. Og jeg kom endelig ind i app'en. Jeg prøvede at opdateret oplysningerne, da jeg efter første blik opdagede at der stod 34 km hvilket jeg ikke ønskede var sandt. Men det ville ikke lykkes.

På vej om morgenen havde bilen også lige været forbi bageren efter brød til kollegerne. Vi fil en lille snak om bilen, prisen og kørsels økonomien.

Efter job kørte jeg atter hjem glad og fro uden dog at have fået kontakt til serveren. Jeg hentede Anders som synes det var en pæn bil der holdt der på p-pladsen.

Så måtte vores veje skilles og jeg tog Berlingoen og kørte til Odense. De 35 km hver vej turde jeg ikke løbe an på med et budget på 85 km i displayet. Æv, men ok det vidste jeg jo fra starten.

  • Comments(0)//nissan-leaf.dinsol.dk/#post2